Ах, Луна срещу Юпитер – времето, в  което мечтите се

...
 
Ах, Луна срещу Юпитер – времето, в  което мечтите се
Коментари Харесай

3 зодиакални знака, чийто любовен живот ще се подобри в периода 18-20 март 2022 г.

 

Ах, Луна против Юпитер – времето, в  което фантазиите се сбъдват и любовният живот се усъвършенства. Понякога е мъчно да повярваме, че някои обстановки могат да се подобрят. А в различен случай даже не осъзнаваме, че имаме потребност от рестарт и надграждане.

 

И въпреки всичко, когато имаме късмет да забележим усъвършенстване във връзката ни, ние се радваме. Винаги е добре да се възползваме от това, което е положително, да създадем идната стъпка и в случай че сърцето ни е на вярното място, ще бъдем възнаградени от Вселената за нашите старания.

Да, нужни са точно старания, защото хубавите неща не се случват от единствено себе си. Всъщност за двама души, свързани от любовта, би трябвало да е относително елементарно да се спогодят какво би трябвало да се направи по време на опозицията на Луната по отношение на Юпитер.

Луната против Юпитер също е преносът, който най-добре показва единодушието и премисленото взимане на решения.

Ако това, което е належащо сред вас и колегата ви, е връзка, тогава бам! Ще го имате. Ако вие и вашата половинка не сте изразявали възприятията си един към различен от години, ето в този момент е моментът да кажете какво мислите. И в случай че вие и индивидът, с който имате връзка, желаете повече от това, което имате досега, тогава време е работите крепко по въпроса, тъй като връзката ви е на път да се усъвършенства.

И по този начин, кои са късметлиите, които в идващите три дни ще могат да подобрят любовния си живот?

 

Телец

(20 април – 20 май)

 

Връзката ви е на път да се обърне към по-добро и това се дължи на една причина: тя е това, което желаете. Ще можете да употребявате тази сила на лунната съпротива на Юпитер, с цел да получите всичко, което желаете от тази връзка. Това, което желаете, е да бъдете открити един с различен, без боязън някой да се разстрои прекалено много.

Досега сте имали малко изнервена връзка и двамата сте много напрегнати и емоционални; това би трябвало да спре. Не, не е нужно да променяте личността си, само че и ИДВАМАТА би трябвало да узреете.

Лунната съпротива с Юпитер най-сетне се намесва като ваша северна звезда и ви разрешава да имате религия в взаимния си живот.

 

Близнаци

(21 май – 20 юни)

 

Искате добър живот дружно и сте платили цената, с цел да стигнете до тук. Лунната съпротива с Юпитер ви разрешава да видите огромната картина и тя наподобява като заедност и комфорт.

Разбира се, вие се карате, както вършат множеството двойки – само че не тези огромни, трагични, маниакални кавги, които и двамата вършиме.

Не, това са неща от предишното. Ако има проблем, говорете за него. А с Луната против Юпитер в действителност получавате намек: животът е къс. Защо си вършиме труда да прекарвате толкоз доста време и старания, концентрирайки се на всички неприятни неща? Този пренос ви дава зелена светлина да се концентрирате върху всичко положително и несъмнено във вашите връзки.

 

 

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

 

Не е толкоз елементарно да се реализира със Стрелец и техния персонален избор. Вие сте човек, който не се нуждае от хора по същия метод, както всички останали.

Ето за какво, когато намерите сътрудник, той нормално е съвършен за вас. Вие сте намерили някой, с който можете да бъдете себе си и това ви прави освен щастливи, само че и способни да споделяте.

По време на опозицията на Луната с Юпитер, вие ще изпитвате такова особено страхопочитание към индивида, който ви приема подобен, какъвто сте, че сърцето ви ще прелива от наслада. Винаги сте подготвени да подобрите връзката, стига да не компрометирате душата си и индивида, с който сте.

Обичат ви тъкмо подобен, какъвто сте, безкомпромисна душа и всичко останало.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР